top of page

První etapa výstavby pokračuje



Výstavba první fáze rezidenčního areálu Moderní Malín v Kutné Hoře pokračuje. V blízkosti místního hlavního nádraží, které má projít rozsáhlou modernizací, vyrůstá nejprve 22 řadových domů s dispozicí 5+kk. Další etapy mají postupně navázat a nabídnout dostupné a moderní bydlení v atraktivní lokalitě s dobrým dopravním napojením.


Rodinné domy byly navrženy tak, aby respektovaly požadavky na bydlení mladých rodin a zároveň vizuálně i technicky korespondovaly s celkovým záměrem zamýšleného rezidenčního areálu Moderní Malín, který připravil oceňovaný Ateliér Vyšehrad.




Fotovoltaické panely, bateriové úložiště, tepelné čerpadlo a rekuperace vzduchu zajistí, že domy budou příjemným místem pro život a budou energeticky soběstačné. Samozřejmostí jsou i nabíječky pro elektromobily a nabíjecí stanice pro elektrokola.



„Naším cílem je postupně vytvořit celou funkční čtvrť v návaznosti na modernizované hlavní nádraží Kutné Hory. Moderní Malín jako celek nabídne jak dostupné a kvalitní bydlení pro Kutnohoráky, tak občanskou vybavenost v podobě navazujících služeb a potřebnou infrastrukturu včetně sportovišť,“ uvádí Martin Louda, jednatel společnosti Marlo.



27 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page